Meny

Om oss

Om oss

Når DineHome grunnlegger tok en nærmere titt på hva som kunne bestilles online og få levert hjem eller på jobb, ble han overrasket og oppdaget at det var mange flotte restauranter rundt om i byene som ikke kunne tilby hjemkjøring av deres mat. Han gjorde det til sitt personlige oppdrag å levere den beste maten fra lokale restaurantene direkte til der kunden er.

Våre kunder

Dinehome.no har som mål å forandre måten kundene spiser. En viktig ingrediens i vår suksess er å ha det beste utvalget av de beste og mest populære restauranter i ditt lokal området å velge mellom. Enten du vil ha egg og bacon med fersk presset juice og kaffe/te til frokost - salat til lunsj, Indisk/ Italiensk/ Asiatisk/ Amerikansk til middag og Sushi/ Thai til kvelden– skal vi klare å levere det til deg. Ved å stadig utvikle og utvide, ønsker vi å tilby det beste utvalget. Vårt mål er å levere god mat direkte til kundene så fort som mulig og på mindre enn 40 minutter. 

Teknologi i verdensklasse

DineHome ble grunnlagt i Norge, og vi er stolte over å ha ett av de mest avanserte teknologi systemene samt at vår algoritme er basert på kraftig prediktiv teknologi som evaluerer den mest effektive måten å distribuere kundens ordrer basert på plasseringen av restauranter, sjåfører og kunder. Software systemet bidrar til å forutsi tiden det tar å lage måltidet og levere maten til den oppgitte adressen. Dette bidrar til å effektivisere leveringsopplevelsen. DineHome.no har allerede kuttet leveringstiden med 25%, noe som betyr at sjåførene klarer å fullføre flere leveranser pr time, restauranter kan øke salget, og selvfølgelig får kundene maten enda raskere. 

Sjåfører

Dinehome.no er stolt av å tilby fleksibelt arbeid, godt betalt samt at våre sjåfører er kjernen av alt vi gjør. Sjåførenes arbeid er en viktig del av vår vekst,og uten dem ville vi ikke kunne levert den beste maten til våre kunder, samtidig hjelper vi gode lokale restauranter med å vokse og øke deres omsetning

Maten du elsker

DineHome.no er lidenskapelig opptatt av mat og gir folket stadig flere valg. Det er fantastiske restauranter overalt som vi mener alle skal ha tilgang til. Men DineHomes oppgave er ikke bare å sørge for at restaurantene i ditt område er tilgjengelige for deg når og hvor du vil ha dem - vi vil gå videre og ta med nye restauranter til ditt område, slik at du får enda flere valg av fantastisk mat. DineHome Spring-Platform (DSP-innovations) gjør akkurat dette: å hjelpe restauranter å utvide til nye områder. Utvikle restaurantene som folk ønsker seg, men som de ikke har tilgang til lokalt, og investerer deretter i restauranter som utmerker seg for å hjelpe dem med å starte opp i de lokale områdene. Vi kan hjelpe restauranter med å sette opp nye restauranter i nye områder innenfor 8-12 uker. DineHome tilbyr restaurantene datainnsikt, software, økonomisystem/styring, kassa løsninger, designere/ interiør eksperter, innkjøpsavtaler og økonomisk støtte. Alt dette slik at restaurantene vet hvilke retter som vil være populære, beste beliggenheten, sikre systemer, gode avtaler på innkjøp - noe som betyr at restauranter vokser raskere og kunder har bredere utvalg. Enten det er en lokal restaurant som ønsker å utvide, street food entreprenøren som søker nye kunder, eller en restaurant som ønsker å lansere en ny meny, er DineHome Spring-Platform designet for å støtte innovasjonen

Alt dette er det som ligger bak DineHome´s oppdrag med å gi kundene en hel verden av mat av god kvalitet. Hver person har sin definasjon av hva fantastisk er, vår jobb er å sikre at kunden nyter det de vil ha, når de vil ha det, hvor de vil ha det.

 

DineHome

Restaurantmat – Levert