Meny

Slipe Spesialisten

DineHome har ett samarbeid med SlipeSpesialisten - www.slipespesialisten.no

Som privat kunde eller Restaurant eier/ kokk kan SlipeSpesialisten hente dine kniver, slipe dem og levere dem tilbake samme dag om du bor i strekningen Drammen, Oslo, Lillestrøm. MEN jeg vil anbefale at du tar en tur innom hans verksted og jeg kan garantere at du blir målløs over hans pusse utstyret og hans kunnskap om kniver, stål og sliping. 

SlipeSpesialisten er drevet av Jon-Anders Nethaug og er et firma som ble startet med mål om å levere den beste kniv slipingen i Norge. Vi leverer tjenester til både privat og bedrifts markedet. For oss er alle kunder like viktige og vi garanterer at alle får knivene sine tilbake skarpere enn når de var nye uavhengig om du er restaurant eier eller privat kunde.

Kunder fra Drammen, Oslo, Lillestrøm kan levere knivene direkte til verkstedet. Til resten av landet tilbyr vi å slipe ved at kundene sender oss knivene via posten.
Vi holder kurs for private og proffe kokker samt underviser i videregående skole på Matfag. Her underviser vi i korrekt bruk av kniv samt hvordan man skal holde knivene sine skarpe så lenge som mulig mellom hver gang de er til profesjonell sliping.