NEW AMBASSADOR INDISK CUISINE Meny
Hvordan komme seg til NEW AMBASSADOR INDISK CUISINE
Adresse
Strømsveien 45D
Tidspunkt for henting
Søndag 13:00 to 21:00
Mandag 15:00 to 21:00
Tirsdag 15:00 to 21:00
Onsdag 15:00 to 21:00
Torsdag 15:00 to 20:00
Fredag 15:00 to 21:00
Lørdag 13:00 to 21:00
Leveringstidspunkt
Søndag 14:00 to 21:00
Mandag 15:00 to 21:00
Tirsdag 15:00 to 21:00
Onsdag 15:00 to 21:00
Torsdag 15:50 to 21:00
Fredag 15:00 to 21:00
Lørdag 14:00 to 21:09
generell informasjon
Kredittkort
Mastercard, Visa, vipps
Annen
Free wifi
Smak
Miljø
Responstid
Oppførsel
Bestillings sammendrag
Forretter
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
1. Pappadum med Chutnier (M)Frityrstekt linsemel med spisskummen serveres med ulike Chutnier |
Kr: 59 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
2. Punjabi Aloo Samosa (M, HV)Sprøstekt butterdeig fylt med krydrede pottetreninger. Serveres med tamarind og søt mynt saus. |
Kr: 99 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
3. Mixed Veg. Pakora (M, HV)Blandede grønnsaker, ingefær, hvitløk, koriander, krydder blandet med mel, frityrstekt og serveres med tamarind og søt mynt saus |
Kr: 99 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
4. Chicken Pakora (HV, E)Benfri kylling fritert med krydder og linsemel. Serveres med mango karrisaus. |
Kr: 119 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
7. Jhinga Laziz (SK, M)Hvitløks og yoghurt marinerte Kongereker grillet. Serveres med mango karrisaus. |
Kr: 159 |
Kylling
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
61. Murgh Chakori (M, G, CN)Benfri kylling tiberedt med spinat, hvitløk, urter og kryder |
Kr: 259 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
62. Chicken Korma (M, G, CN)Saftig biter av kylling serveres i saus laget med cashew, yoghurt, kremfløte og aromatisk krydder |
Kr: 259 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
63. Butter Chicken (M, G, CN)Biter av kylling i klassisk makhani smørsaus serveres med fløte på toppen og smør |
Kr: 259 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
65. Chicken Curry (CN, G, M)Kylling tilberedt med fenugreek blad og rik på urter |
Kr: 259 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
66. Murgh Lashuni Kadahi (CN, G, M)Grillet Kyllingfilet tilberedt med grovhakket løk, tomater og paprika serveres i hjemmelaget kadhai masala saus |
Kr: 259 |
Lam
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
81. Lam Curry (M, HV, CN)kokt Lamb kjøtt tilberedt med fenugreek blader og rik på urter |
Kr: 269 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
82. Gosht Kadai (M, G, CN)Benfri lammekjøtt tilbredet i fyldig, krydret saus tilsatt løk, tomater og paprika |
Kr: 269 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
83. Lamb Korma (M, HV, CN)Lammekjøtt serveres med Royal cashew, kremfløte og smørsaus |
Kr: 269 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
84. Gost Sharabi (M, HV, CN)Lammekjøtt i biter med løk og pepper stekt med desi ghee og tomat-, løk- og whiskysaus |
Kr: 289 |
Biryani
Vegetarretter
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
51. Paneer Tikka Masala (M, G, CN)Biter av Indisk ost i klassisk makhani smørsaus serveres med fløte på toppen |
Kr: 259 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
52. Dal Makhani (M, G, CN)Sorte bønner tilsmakt bukkehornkløver med fløte og smør, kokt over natta |
Kr: 239 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
41. Vegan Chana Masala (M, G, CN)Kikerter kokt med tomat, løk, krydderblanding, koriander |
Kr: 239 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
54. Navaratna Korma (CN, HV, M)Grønnsaksmiks, indisk ost, kofta tilberedt med mild kryddersaus, tilberedt med yoghurt, cashewnøtter og fløte |
Kr: 249 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
55. Palak Paneer (M, G, CN)Indisk ost tilberedt med spinat, tomater og koriander og krydder |
Kr: 259 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
42. Vegan Mix. Vegetables (HV, CN)Gryte med assorterte grønnsaker, indisk ost, tomat, løk og krydder |
Kr: 239 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
58. Malai Kofta (M, HV, CN)Indisk ost tilberedt med løk, paprika, tomater, chili og hvitløk |
Kr: 249 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
59. Paneer Lababdar (M,CN,HV)Indiske hytteostterninger i kremet, mildt syrlig og svakt søt saus, med løk, tomat, cashew, krydder og ost. |
Kr: 269 |
Barnemeny
Tandoori Retter
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
34. Murgh Lashuni Tikka (M, G, CN)Kylling marinert i yoghurt tilsatt hvitløk, grønn paprika, krydder og urter |
Kr: 269 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
35. Paneer Tikka (M, HV, CN)Indiske ost marinert i tandori masala, yoghurt og grillet |
Kr: 269 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
36. Ghost Tikka (M, HV, CN)Lam marinert i yoghurt tilsatt krydder og urter |
Kr: 289 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
37. Tandoori Jhinga (M, G, CN)Kongereker marinert i yoghurt tilsatt krydder og urter |
Kr: 289 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
31. Tandoori Mix (M, CN, SK)En kombinasjon av seekh kebab, kylling, lam og Kongereker |
Kr: 289 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
38. Seekh Kebab (E, M, G, CN)Kjøttdeig av lam tilsatt koriander, løk, krydder og urter |
Kr: 269 |