DEN INDISKE FLAMME Meny
Hvordan komme seg til DEN INDISKE FLAMME
Adresse
Torvgata 15 A, 2000 Lillestrøm
Tidspunkt for henting
Søndag 15:00 to 21:30
Mandag 16:00 to 21:30
Tirsdag 16:00 to 21:30
Onsdag 16:00 to 21:30
Torsdag 16:00 to 21:30
Fredag 16:00 to 21:30
Lørdag 16:00 to 21:30
Leveringstidspunkt
Søndag 15:00 to 21:00
Mandag 16:00 to 21:30
Tirsdag 17:00 to 21:30
Onsdag 16:00 to 21:30
Torsdag 16:00 to 21:30
Fredag 16:00 to 21:30
Lørdag 16:00 to 21:30
generell informasjon
Kredittkort
Mastercard, Visa, vipps
Annen
Free wifi
Smak
Miljø
Responstid
Oppførsel
Bestillings sammendrag
FORRETTER
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
1. Fish AmritsariFiskefillet marinert med linser, kikkertmel og indiske krydder. |
Kr: 149 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
2. Garlic PrawnsKongereker marinert med hvitløk og krydder. Grilles i tandoor ovn. |
Kr: 159 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
3. Palak Leaves PakoraFrityrstekte Spinat blad og med linsemel og krydder. |
Kr: 119 |
TANDOOR
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
22. Classic Chicken TikkaBenfri mør kylling marinert i yoghurt, sitronsaft og krydder. |
Kr: 295 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
23. Garlic Chicken TikkaBenfri kylling marinert i yoghurt, fersk ingefær, grønn chilli, hvitløk og cashewnøtter. |
Kr: 295 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
33. Chicken Malai TikkaBenfri kylling marinert i yoghurt med ost og forskjellige krydder. |
Kr: 309 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
24. Smoky King PrawnsKongereker marinert i yoghurt med krydder og urter. |
Kr: 289 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
32. Tandoori Lamb TikkaLammecarre marinert med kardemome, kanel, ingefær, hitlok og sennep olje. Kan lages uten melk |
Kr: 359 |
KYLLING
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
46. Chicken Tikka MasalaGrillede kyllingbiter kokt i masalasaus med cashewnøtter og kokos. |
Kr: 295 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
41. Chicken Rizala (Chef's Special)Deilige kyllingbiter marinert i yoghurt, ingefær, hvitløk, chilli og garam masala. |
Kr: 295 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
42. Chicken KormaKylling kokt i nøttebasert fløtesaus med cashewnøtter. |
Kr: 295 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
43. Chicken SpinachKylling stekt sammen med spinat, hvitløk og utsøkt krydder. |
Kr: 295 |
LAMB
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
51. Kashmiri Gosht (Chef's Special)Lam tilberedt på lav varme med gurkemeie, ingefær og krydder fra kashmir. |
Kr: 299 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
52. Lamb KormaLam kokt med krydder, urter og nøtter i en mild kremet saus. |
Kr: 299 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
53. Lamb SpinachLam kokt i spinat, ingefær, hvitløk, urter og krydder. |
Kr: 299 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
56. Lamb Tikka MasalaGrillede lammebiter tilberedt i fyldig masalasaus med nøtter og krydder. |
Kr: 299 |
VEGETAR
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
71. Palak PaneerKremet rett av paneer med spinat, ingefær, hvitløk, garam masala og annet krydder. |
Kr: 289 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
75. White Channa MasalaKikerter stekt i panne med løk, tomater, koriander og krydder. |
Kr: 249 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
72. Cheese Butter MasalaHjemmelaget ost tilberedt i en spesial kremet saus med tomater urter og krydder. |
Kr: 289 |
SJØMAT
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
61. King Prawn JalfreziKongereker tilberedt i fyldig krydret saus med løk, tomater og paprika. |
Kr: 295 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
62. King Prawn KadhaiKongereker tilbredt I lettsaus med paprika og løk , hvitløk, ingefær. |
Kr: 295 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
63. Bengali Fish CurryFisk tilberedt i sennepsfrø, tomat, løk, ingefær, hvitløk, krydder og fresk koriander. |
Kr: 289 |
BIRYANI
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
63. Vegetar BiryaniAutentisk indisk risrett laget med basmatiris, krydder og blandede gronnsaker og paneer (melk/nøtter/Hvitløk/Ingefær) |
Kr: 269 |