BENARES INDISK RESTAURANT Meny
Hvordan komme seg til BENARES INDISK RESTAURANT
Adresse
Tordenskiolds gate 8
Tidspunkt for henting
Søndag 14:00 to 21:30
Mandag 15:00 to 18:00
Tirsdag 15:00 to 20:00
Onsdag 15:00 to 20:00
Torsdag 15:00 to 21:30
Fredag 15:00 to 21:30
Lørdag 14:00 to 21:30
Leveringstidspunkt
Søndag 15:00 to 21:00
Mandag 15:00 to 18:00
Tirsdag 15:00 to 21:00
Onsdag 15:00 to 21:00
Torsdag 15:00 to 21:00
Fredag 15:00 to 21:00
Lørdag 15:00 to 21:00
generell informasjon
Kredittkort
Mastercard, Visa, vipps
Annen
Free wifi
Smak
Miljø
Responstid
Oppførsel
Bestillings sammendrag
Street Food – Sur og søt
Biryani Hyderabadi
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 82. CHICKEN BIRYANI (M, CN, G)Kombinasjon av kylling og ris kokt i dum med aromatisk krydder og urter |
Kr: 269 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 83. LAMB BIRYANI (M, CN, G)Kombinasjon av lam og ris kokt i dum med aromatisk krydder og urter |
Kr: 289 |
Tandoor Se - Char Grilled
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 26. TANDOORI LAMB CHOPS 4/5 pcs (M, G)Kullgrillet lammekoteletter med hjemmelaget tandoori masala og mynte |
Kr: 369 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 27. FISH TIKKA (M, F, G)Fish tikka marinert med yoghurt, ingefær og hvitløk og krydder |
Kr: 289 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 23. CHICKEN MALAI TIKKA (M, CN)Marinert kyllingfilet serveres med koriander, cashew, yoghurt, hvitløk, ost og kremost |
Kr: 289 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 29. TANDOORI PRAWAN (M, SK, G, CN)Reker langtidsmarinert i gul tandoori med yoghurt og krydder |
Kr: 309 |
Main Course - Veg
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 61. CHANA MASALA - Vegan prepKikerter kokt med tomat, løk, krydderblanding, koriander |
Kr: 239 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 62. MIXED VEGETABLE - Vegan prepGryte med assorterte grønnsaker, tomat, løk og krydder |
Kr: 239 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 64. PANEER DO PYAZA (M, G)Rik og kremet curry med paneer i terninger, løk og melodi av krydder, urter og tomat |
Kr: 249 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 65. PANEER LABADAR (M, G)Paneer i terninger serveres i en kremet, syrlig og søt saus med løk, tomat, cashew, krydder og ost |
Kr: 249 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 66. PALAK PANEER (M, G)Grovhakket spinat, skåret Hvitløk og ingefær, paneer i biter serveres i en kremet løk saus |
Kr: 249 |
Main Course – Non-Veg
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 42. CHICKEN TIKKA MASALA (CN, M, G)En klassiker, stekt kylling i en grov og kremet tomatsaus med smør og krem. |
Kr: 269 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 41. BUTTER CHICKEN (CN, M, G)Biter av kylling i klassisk makhani smørsaus serveres med fløte på toppen og smør. |
Kr: 269 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 43. CHICKEN KORMA (CN, M, G)Saftig biter av kylling serveres i saus laget med cashew, yoghurt, kremfløte og aromatisk krydder |
Kr: 269 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 44. CHICKEN KADAHI (M)Kylling i biter, grovhakket løk og paprika serveres i hjemmelaget kadhai masala saus |
Kr: 269 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 48. DRUNKEN GHEE ROAST LAMB (M, G)Lammekjøtt i biter med løk og pepper stekt med desi ghee og tomat-, løk- og whiskysaus |
Kr: 299 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 46. CHICKEN MUSHROOM (M, SJ)Chicken piceses with mushroom, onion, toamto saus, mix of indian spices |
Kr: 269 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
![]() 51. LAMB BALTI (M)Lam stekt med grovhakket løk, paprika, tomat, løk, og balti masala saus |
Kr: 279 |
Main Course - Fish
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
73. GOAN PRAWN CURRY (SK)Sterk og syrlig curry med kokos fra kysten i Goa |
Kr: 279 |
Meny | Pris | Rekkefølge |
---|---|---|
72. NIZAMI FISH CURRY (CN, M, F)Pannestekt fiskefilet med pepper, fritert cashew og sterk kremfløte saus |
Kr: 279 |